Sommerkoncerter i Klosterkirken

Traditionen tro inviteres turister såvel som byens egne borgere til at samles på kirketorvet om torsdagene i løbet af sommeren. Der vil være noget for øjet - kunsthåndværk mm., noget for ganen - menighedsplejens pandekager, og der vil også være noget for ørene - idet der afholdes fire orgelkoncerter af en halv times varighed samt 2 aften koncerter.
Sommerkoncerter i Klosterkirken

“E. C. Benzon” H. C. Thrane & Braase Opstillet 1915 Havnepladsen

“E. C. Benzon” H. C. Thrane & Braase Opstillet 1915 Havnepladsen
Skibsbygmester E. C. Benzon blev født den 15. december 1825 i Stubbekøbing, hvor hans fader kgl. agent Lorenz Jacob Benzon havde en købmandsforretning, der på den tid var stiftets største, omfattende alt inden for handelen og med egne skibe i søen, der førte varerne hjem til forretningen udefra og sejlede hans egne produkter til udlandet.

37 millioner kroner til 57 grønne byoaser

Fra flydende vandhaver i Thy til åben taghave i en københavnsk fodboldklub. Nordea-fonden uddeler 37,7 mio. kr. til 57 nye blå og grønne åndehuller i byer over hele Danmark.
37 millioner kroner til 57 grønne byoaser

Sommersolhverv i Vild Park

Sommersolhverv i Vild Park
Vild Park er en del af Guldborgsund Kommunes Vild med Vilje-indsats. Her har kunstnerne Thomas Seest og Søren Lose siden 2021 arbejdet på at udvikle en biodiversitets- og kulturpark med plads til både mennesker, planter, dyr og insekter.

Den nye badebro i Nykøbing Falster åbner tirsdag

Nu kan de allerførste hoppe i bølgen blå fra Nykøbings nye badebro. Arbejdet er nemlig gået snorlige, og havbunden har været med Guldborgsund Kommune hele vejen.
Den nye badebro i Nykøbing Falster er næsten klar - Den åbner tirsdag !

Fuglsang Kunstmuseum - Teknokroppen

Fuglsang Kunstmuseum - Teknokroppen
Fuglsang Kunstmuseum har en ny udstilling der starter den 23. Juni og forsætter helt til 17. Sep. Udstillingen kaldes Teknokroppen. Teknokroppen er en gruppeudstilling med værker af otte samtidskunstnere, der alle behandler menneskets og kroppens møde med ny teknologi.

Vær med til at navngive bibliotekets nye lokaler og være med i konkurrencen

Borgerne i Guldborgsund skal være med til at bestemme, hvad Hovedbibliotekets tre nye lokaler skal hedde. Derfor udskriver Bibliotek & Borgerservice en navne konkurrence, hvor alle kan byde ind med navne til lokalerne.
Vær med til at navngive bibliotekets nye lokaler og være med i konkurrencen.

Kunsten er for alle. Det er bare ikke alle der ved det.

Kunsten er for alle. Det er bare ikke alle der ved det
Nykøbing Falster Kunstforening har det som mål at give foreningens medlemmer kunstneriske og kulturelle oplevelser af forskellig art. Det sker gennem afholdelse af foredrag, besøg på aktuelle udstillinger og møder med forskellige kunstnere i deres værksteder og lignende.

Politiet sætter øget fokus på spiritus- og narkokørsel i sommerlandet

Sommeren har ramt Danmark og det betyder grill-fester, havefester, studenterfester og mange andre former for sociale begivenheder, hvor der kan være mulighed for indtagelse af alkohol, og derfor sætter størstedelen af landets politikredse øget fokus på spiritus- og narkokørsel fra mandag den 19. juni 2023 til søndag den 2. juli 2023.
Politiet sætter øget fokus på spiritus- og narkokørsel i sommerlandet