Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Falster i tidsrummet 2024/04/22 til 2024/04/30.

HÆNDELSER

NYKØBING F.: På tur med hash uden førerret – bil beslaglagt
I går klokken 21.44 stoppede en politipatrulje en 31-årig mand, da han kom kørende i bil ad omfartsvejen i Nykøbing F. Han virkede noget påvirket, og betjentene fandt da også noget hash i den 31-åriges bil. Han blev derfor anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand og efter lov om euforiserende stoffer. Desuden viste det sig, at det var tredje gang, at han var blevet standset uden at have gyldigt kørekort. Derfor blev han også sigtet efter færdselsloven, og hans bil blev beslaglagt.

NYKØBING F.: Vanvidskørsel
I forbindelse med en almindelig patruljering fredag aften klokken 19.08 lagde et par politibetjente mærke til en bil, der blev ført noget usikkert på Brovejen i Nykøbing F. Først forsøgte betjentene at få føreren til at standse ved at signalere med både horn og lygter. Det hjalp ikke. Så kørte de op på siden af bilen og gav tegn til den kvindelige fører om at køre ind til siden, men det virkede ikke til, at hun registrerede det. Til sidst kørte politibilen ind foran den usikre bilist og sænkede langsomt hastigheden. Det resulterede i, at den kvindelige bilist til sidst bumpede ind i politibilen med lav hastighed for herefter at standse helt. Der var en årsag til den ustabile kørsel, for kvinden, der er 38 år og fra lokalområdet, havde en promille, der var så høj, at det takseres som vanvidskørsel. Betjentene vurderede, at hun også var påvirket af euforiserende stoffer. Så hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand, og hendes bil blev beslaglagt.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Nykøbing Gaabensevej, Kraghave Tirsdag klokken 14.12-20.00 3231 8 60 km/t 90 km/t
Nykøbing F. Brovejen Fredag kl. 17.00 – 23.00 1559 6 60 km/t 79 km/t