Lolland og Falster består af en lang række perler: Her er vidunderlig natur, forunderlig historie og mennesker med noget på hjerte. Med 111 steder på Lolland-Falster som du skal se får du et indblik i alt det, de to øer gemmer på. Byportalen Dit Nykøbing Falster mødte forfatteren Anne Pilø Melillo.

“Jeg elsker klassisk turisme. I 4. udgave af bogen er Bøtøskoven, Bjørnebrønden, Generalens Lysthus, Rosenhaven i Corselitze, Husene i Hesnæs, Pomle Nakke, Stationsmosaikken på Nykøbing Banegård og Treenigheden (ved bispegården) med,” fortæller Anne Pilø Melillo.

“Fotografen Threin Ottossen bor i Nakskov og er kendt af mange på Lolland-Falster. Bogen er i 4. oplag, og selv om det hedder oplag og ikke udgave, bliver dens steder og oplysninger revideret hver gang,” tilføjer Anne.

111 steder på Lolland-Falster som du skal se fortæller bl.a., hvor du kan finde Olsen-bandens gule palæ, hvor du kan grille fisk i en barkegryde og vandre på diget, hvor du kan besøge de lokale kunsthåndværkere og Bed & Breakfasts, og hvor du finder en selfie fra vikingetiden.

111 steder på Lolland-Falster som du skal se viser vej til øernes hemmelige, ukendte og overraskende steder. Det er Lolland-Falster for dig, der er nysgerrig og sulten efter oplevelser. Om du er lokal, sommerhusejer eller turist, vil du helt sikkert opdage noget nyt.

Køb bogen her eller i din lokale Bog & idé i gågaden.

Anne Pilø Melillo forfatter / Foto: ABW