Hvad kan en patient hos Nykøbing F Ryg- & Knæcenter forvente?

Nykøbing F Ryg & Knæcenter tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Dette gør  de ved en grundig forundersøgelse, Hvor de kommer omkring skaden/smerten, kost, medicin, tidligere operationer/skader, psyke, fysik, livsstil og andre relevante oplysninger.
Dette blive gjort for at have det bedst mulige fundament til at finde årsagen til smerterne, da årsagen næsten aldrig sidder det sammen sted som smerten.

Hos Nykøbing F Ryg & Knæcenter er de opdateret på den nyeste forskning og de nyeste behandlingsmetoder og de er en af landets førende indenfor viden omkring smerter og behandling.

Som patient bliver du garanteret, at de lægger vægt på følgende tre punkter:​

Du skal føle dig hørt, set og taget alvorligt.

Hvis der ikke er sket fremgang på færre smerter, større styrke eller bedre funktion efter 2 gange, så skal der foretages andre tiltag.

Du skal have behandlet årsagen og ikke kun symptomet. Det er vigtigt at du bliver klædt på til selv at varetage din træning og omlægninger det skal til for at holde smerterne og skaderne på et minimum.

Hvem er Nykøbing F Ryg & Knæcenter?

Du kan forvente at de er en specialiseret og kvalitet sikret klinik med en gruppe dedikeret og erfarne behandlere, der tilbyder fysioterapi, med ekspertise indenfor smerter, ryglidelser, slidgigt, kvindeproblematikker, spædbørn, sportsskader mm.​

Ryg -og Knæcenteret er en specialiseret privat klinik der ydes derfor ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Det vil sige, at der er fuld egenbetaling, medmindre man har en privat sundhedsforsikring. De samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer. Du kan altid kontakte dem for at høre om de samarbejder med din sundhedsforsikring.

Klinikken er bygget på et fundament af at gøre en forskel og være først på viden, hvilket har resulteret i, at de nu er en af dem i landet der er længst fremme indenfor smertebehandling.

Alle deres behandlere har eller er i gang med efter- videreuddannelse indenfor områder der kan hjælpe med smerter. De har behandlere som fungerer som censorer på fysioterapeutskolerne og samarbejder med lægehusene og andre sundhedsprofessionelle som kan optimere patientforløbene.

Kost sagt, så har de tiden, ekspertisen og motivationen til at kunne hjælpe dig til et bedre liv.

 

Historien bag Ryg- & Knæcenter:

Grundlægger Mark Bjerre Ebbesen åbnede sin første klinik i Solrød 2016. Derefter blev der åbnede klinikker i Køge, Borup, Møn og Nykøbing F.

Ordentlig behandling, faglighed og ærlighed har fra begyndelsen været grundstenene i Mark Bjerre Ebbesens virke. Mark Bjerre Ebbesen er en af pionererne indenfor privat fysioterapi.

Det både forretningsmæssigt og i fagforeningsregi, hvor Mark Bjerre Ebbesen kæmper for ordentlige løn- og arbejdsvilkår for de mange fysioterapeuter, samt skaber arbejdspladser for mange nye fysioterapeuter.

Hvor: Englandsvej 2, 4800 Nykøbing Falster

Åbningstider: Mandag-Torsdag: 07-20 – Fredag: 07-16

Nykøbing F Ryg & Knæcenter Facebook
Nykøbing F Ryg & Knæcenter Hjemmeside

 

Ryg & Knæcenter Logo