På denne sommerlørdag præsenterer vi 4 nye gæstekunstnere, der alle er meget dygtige.

Desuden er vi 7 kunstnere, som har været med i sidste måned, der udstiller, så i alt 11 forskellige udtryk og indtryk på væggene og hylderne.

De nye er:

Jelena Josic, der maler meget intuitivt og impulsivt, men som også elsker at nørde med detaljerne. Hun maler primært med alkoholblæk og forskellige tuscher, som hun på mesterlig vis får de mest fantastiske billeder ud af.

Sadedin Asanovski har et Motto: Malerier for alle, og han maler ikke kun for at sælge, men for at have det sjovt, fordi han ikke kan lade være.

Han har ikke så mange år på bagen med maleriet, men laver nogle dejlige billeder.

Han får sin inspiration fra hverdagen, rejser, fotos, naturen o.l.

Han siger: ”Jeg maler det, jeg synes er smukt.”

Bente Horn kom rundt i billedkunsten gennem tegninger og akvarelmaleriet. Hun har ladet sig forføre af lyste, skyggerne og fortællingen.

Hun er vild med naturen.

Alt efter motivet præparerer hun lærredet med kaolin og oliemaling.

Hun maler med olie, akryl, pastel og akvarel.

Susanne Haugaard Bötcher har været med som fast udstiller før, men har haft taget en pause. Nu er hun tilbage som gæsteudstiller, og man kan igen nyde hendes meget smukke naturbilleder.

Hun er uddannet som porcelænsmaler fra Royal Copenhagen og maler både med olie og akryl på lærrederne. Hun maler ud fra øjebliksindtryk i den skønne natur på Sydhavsøerne, og hun arbejder meget med lys og skygger, farver og dybde i malerierne.

Velkommen til et brag af en fernisering siger vi bare. Der vil være noget til enhver smag, og det er næsten umuligt at komme herfra uden et nyt stykke kunst til hjemmet.

Det foregår lørdag d. 6/7 2024 kl. 10-14.

Vi er som altid værter ved en kop kaffe/ the og lidt hjemmebagt kage.

Foto: Galleri Voss og Keller og Maler: Bente Horn Hansen