Kom og hør Anette Zacho Laursen fortælle om, hvordan du får gode dialog med din teenager. Det sker d. 16. marts 2023.

Et nyere dansk studie viser, at teenagehjerner er lige så følsomme som babyers, og påvirkninger på godt og ondt kan give lige så belastende spor som ved en baby.

Når vi får en baby er der støtte og vejledning til forældre, mens vi ofte er overladt til os selv, når vi skal finde ud af, hvordan vi passer godt på vores teenager. Det kan vi finde ud af ved at vide noget mere om, hvordan det er at være teenager i dag. Anette, der er Børne- og ungeterapeut, sætter spot på emner som:

Hvad betyder påvirkning fra sociale medier
Relationskompetencer
Følelsesregulering
Hvornår skal vi som forældre bare lytte
Hvordan kommer vi videre, når svarene lyder ”fint” eller ”det ved jeg ikke”
Om vigtigheden i at tale med de unge om de svære ting for at styrke de unges mentale sundhed
Hvorfor er der stigning i mistrivslen
Annette fortæller ud fra fremsatte teorier og forskningsrapporter, hendes egne oplevelser i arbejdet med børn og unge, og krydrer det hele med lidt humor, og en oprigtig nysgerrighed og interesse i de unges trivsel ved at være deres stemme ind i de voksnes rækker.

Om foredragsholderen

Anette har bla. lavet oplæg på skoler om “kropsbevidsthed og trivsel”, kurser og camps med emner om at “være nysgerrig på at være teenager” samt haft mange samtaler med børn og unge, når der er ting, der har været svære at være i.

Hun bor i Nykkøbing F, er mor til tre teenagere. Krisestyring og kognitiv coach og terapeut, NLP psykoterapeut studerende på 3 år., underviser i ”Lær at tackle angst og depression”, frivillig rådgiver i Foreningen Spiseforstyrrelse og Selvskade samt Skovbadning- og mindfulness instruktør.

Billetter
Billetter koster 25 kr. inkl. en tår at drikke. Arrangementet er for forældre til teenagere. Man må godt tage sin teenager med, hvis man har lyst til det. Alle skal have billet.

Læs mere her

Foto: ABW