Alpha Outsourcing – Job i udlandet
Vantorevej 84
4880 Nysted
Tlf: 55551077

Følg virksomheden på Facebook

Mange år i branchen
Alpha har været i Call Center branchen siden 2012, hvor firmaet flytter hjem til Danmark i 2020. De har kontinuerligt været en stærk spiller på markedet indenfor specielt Sponsorsalg og mødebooking, og sendt rigtig mange rejselystne danskere på eventyr i Filippinerne.

Firmaet blev skabt med et fundament i mødebooking, men efter Sponsorsalg blev født gik det stærkt, og i fællesskab med firmaet Sponsorsalg i Århus blev de hurtigt den største spiller på dette marked i Danmark.

Mange tusinde sponsorater senere, og Alpha har nu flere kampagner og kunder, og kan i dag løse langt de fleste opgaver indenfor outsourcing. De finder altid den hylde der passer bedst til den person man er, når man tager til Filippinerne for at arbejde, uanset sportsinteresse eller ej.

Bygget på kærlighed for sporten
Sponsorsalg er et sportsmarketingbureau baseret i Danmark, Tyskland og Filippinerne. De er specialister i at hjælpe alt fra de lokale græsrødder til markedsledere i sponsorsalg og professionelle Sportsklubber. De repræsenterer med højt serviceniveau sportens top og bund indenfor fodbold, håndbold, ishockey, m.m.

Til deres voksende salgsteam søger de arbejdsomme, sportskyndige sælgere i alle aldre, som deler samme passion og kærlighed til sporten. Man arbejder på telefonen hver dag, men det kan stadig ikke sammenlignes med andre Call Center jobs, da arbejdet med Danmarks største klubber og brands giver en anden tilgang til hverdagen på et salgskontor. Dertil skal det dog siges, at der hverken stilles krav til erfaring eller præferencer – det skal deres erfarne coaching team nok hjælpe med.

Arbejde i udlandet
Et job i Filippinerne er ikke bare et arbejde – det er en oplevelse og chance for at møde en ny kultur og masser af dejlige mennesker. Mange, specielt unge, ansatte er vokset både personligt og som mennesker, og man får meget med i bagagen når turen engang går hjem til Danmark igen.

Man bliver holdt i hånden fra start til slut, og når man arbejder i udlandet, er det vigtigt man føler sig tryg. Derfor tilbyder Alpha Outsourcing også en velkomstpakke til alle nye kollegaer:

1. Betalt flybillet efter kontrakt udløb (minimum 1 år)
2. Betalt hotel eller firma værelse indtil man har fundet egen lejlighed/hus i Moalboal (max 1 måned)
3. Afhentning i lufthavn og rundvisning på ankomstdagen (indeholder gerne lidt drinks på firmaets regning om aftenen med de andre kollegaer, hvis man er til sådan noget)
4. Velkomstpakke ved ankomst der indeholder diverse filippinske specialiteter, sim-kort, 1 måneds knallertleje i Moalboal, dykkergrej, m.m.
5. Fuldt betalt visum, indeholder både forlængelser af turistvisums og fuldt arbejdsvisum.
6. Første transport fra Cebu til Moalboal med taxa betalt (tager 3-4 timer)

Er et job i udlandet noget for dig? Så find mere info og ansøg på www.jobifilippinerne.com

sølvpartner