Her oplever hver tredje cyklist farlige situationer

Mange cyklister oplever farlige situationer i kryds, viser ny undersøgelse. Det er også i vejkrydsene, at flest cyklister bliver dræbt eller kommer alvorligt til skade. Ny kampagnefilm sætter fokus på problemet Står cyklen for den daglige transport til job og fritidsaktiviteter, eller skal der køres cykelture i sommervarmen, så er det en god ide at bruge et øjeblik mere på at orientere sig i kryds.
Her oplever hver tredje cyklist farlige situationer

Oplevelser til søs

Få en helt enestående oplevelse når kutteren Guldborgsund stævner ud. Nyd freden og roen på sundet eller vælg en guidet tur og få fortællingen om den gamle købstad og naturen, som omgiver den.
Oplevelser til søs

Vandkvaliteten er i top

Guldborgsund Kommune har den højeste kvalitet der kan opnås i analyse.
Kvaliteten på badevandet er fantastisk i Guldborgsund Kommune - Når solen bager, og sveden drypper af panden, er det fristende for mange at hoppe i bølgen blå for at blive afkølet, og med de nyeste tal for Guldborgsund Kommune strande er der ingen grund til at holde sig tilbage, for vandkvaliteten er i top på Guldborgsunds badestrande!

Borgerrådgiveren er et gratis tilbud for alle borgere og virksomheder

Det er en af borgerådgiverens opgaver at styrke dialogen mellem borgerne og kommunens administration. Borgerrådgiveren er ansat af Byrådet og er en rådgivnings- og vejledningsinstans, som er uafhængig af kommunens administration.
Borgerrådgiveren er et gratis tilbud for alle borgere og virksomheder i Guldborgsund Kommune. Din borgerrådgiver hedder Thea Hass.

Ny fremtid i vente - men først en velfortjent sommerferie

Ny fremtid i vente - men først en velfortjent sommerferie
Flyvende huer, stjerner i øjnene, taler, underholdning, sang og traditioner. Dejlig translokation og ferie i vente. Nykøbing Katedralskole fejrede deres nye studenter til dimissionen, fredag den 23. juni 2023. Dit Nykøbing Falster var også forbi og klappe med.

Naturlandets oplevelsesruter

Oplev Naturlandet Lolland-Falster på to hjul - Ruterne egner sig særdeles godt for dig der gerne vil ud på en spændende dagstur - og tilbage igen! Disse skønne dagsture er lavet som rundture, der tager dig til de allermest naturskønne og oplevelsesrige steder på Lolland-Falster, med en blanding af natur, kultur og oplevelser.
Naturlandets oplevelsesruter

Der er høj kvalitet på Guldborgsund Kommunes botilbud på socialområdet

Der er høj kvalitet på Guldborgsund Kommunes botilbud på socialområdet
Guldborgsund Kommunes botilbud på socialområdet får en flot vurdering af Socialtilsyn Øst efter uanmeldte tilsyn og driftstilsyn. Kvaliteten er steget siden sidste tilsyn.

Sjælden guldsmed fundet i Horreby Lyng

Navnet er Åkande-Kærguldsmed Leucorrhinia caudalis. Den er senest registreret i perioden 1898-1912 i tørvemoser i Nordøstsjælland. Dernæst er der et fund af et enkelt individ i 2018. Efter 111 års fravær er der nu fundet en lille bestand i Horreby Lyng.
Sjælden guldsmed fundet i Horreby Lyng

Kommune giver kajplads til masser af sommerarrangementer

Kommune giver kajplads til masser af sommerarrangementer
Touren på storskærm, lækker sommerstemning og måske et lille glas med udsigt over Guldborg Sund? Det er bare noget af det Guldborgsund Kommune i år giver kajplads til i Nykøbing – på det, der i år meget passende er blevet døbt: Kajen.

Her er de bedste friluftskommuner i Region Sjælland

I hvilken kommune i Region Sjælland er det bedst at dyrke friluftsliv? Hvem har mest natur, og hvor er der flest friluftsfaciliteter, mærkningsordninger og kilometer ruter? Friluftsrådet har opgjort tallene - se her, hvilke kommuner i regionen, der klarer sig bedst på listen over Danmarks bedste friluftskommuner.
Her er de bedste friluftskommuner i Region Sjælland

Let makeup

Let hverdagsmakeup handler om at bruge færre produkter og skabe et mere naturligt udseende. Du behøver ikke at bruge mange produkter eller bruge meget tid på at lægge makeup'en.
Let makeup