Få en helt enestående oplevelse når kutteren Guldborgsund stævner ud. Nyd freden og roen på sundet eller vælg en guidet tur og få fortællingen om den gamle købstad og naturen, som omgiver den.

Dit Nykøbing Falsters fotograf, Anne Beth Witte, var en tur forbi og hilse på skipper Allan Henning Hansen, som er klar til at give jer alle en fantastisk oplevelse, hele sommeren igennem.

En sejltur ned igennem Guldborgsund er en smuk og afslappende oplevelse, der tager dig gennem nogle af de mest maleriske områder af Danmark. Guldborgsund er en smal strækning af vand mellem øen Falster og fastlandet på Lolland.

Turen starter i Nykøbing Falster, hvor I mødes på Sandgade 28. I sejler ud på vandet og følger strømmen ned gennem sundet. Undervejs vil du opleve en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab, herunder smukke skove, frodige enge og maleriske landsbyer.

Under sejlturen kan du også være heldig at se nogle af områdets dyreliv, såsom sæler, marsvin og et væld af fuglearter, der trives i det smukke miljø. Det er en god idé at medbringe en kikkert, så du kan få et bedre kig på de forskellige dyr.

Alt i alt er en sejltur ned igennem Guldborgsund en smuk og afslappende oplevelse, der tager dig tæt på naturen og giver dig mulighed for at opleve nogle af Danmarks smukkeste landskaber.

Det er muligt at købe drikkevarer ombord. Sandwiches kan bestilles sammen med billetten. Men man må også gerne medbringe sin egen mad. Book hele kutteren og inviter familie eller venner på en tur med rabat.

Skriv til sundfarten@museumlollandfalster.dk eller book din tur her og se hele sejlplanen. I kan også følge med på Facebooksiden her.