Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Falster i tidsrummet 12 Maj til 23 Maj.

SPRITBILISTER

NYKØBING FALSTER: Mand indlagt

Politiet blev onsdag kontaktet om en mand, der tilsyneladende var psykisk ude af balance. Af sikkerhedshensyn mødte betjentene talstærkt frem på adressen på Bruntofte Alle i Nykøbing Falster. Her blev manden anholdt klokken 13.43 og efterfølgende indlagt på sygehus.

HÆNDELSER

NYKØBING FALSTER: Graffitimalere anholdt

Mandag morgen klokken 05.58 så en togfører at to unge mænd var i gang med at male graffiti på et tog på Nykøbing Falster Station. De to mænd blev anholdt og sigtet for hærværk. De to lokale mænd på 23 og 32 år tilstod, at de havde malet graffiti, og de havde da også både spraydåser og maling på tøjet, da de blev anholdt.

NYKØBING FALSTER: Stak af fra bil, men blev anholdt hjemme
En 30-årig mand fra Nykøbing Falster kørte klokken 18.04 på Gedservej, da han mødte to årvågne politibetjente på patrulje. Manden havde nemlig ikke sikkerhedssele på, så i den anledning ville betjentene gerne i kontakt med manden. Men han kørte i stedet hastigt bort fra stedet og stillede bilen fra sig på Sygehusvej, hvorefter han løb hjem. Her fandt patruljen den 30-årige og han blev nu sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret – og da det var tredje gang, manden blev taget “på hjul”, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation. Manden nægtede samtlige sigtelser og protesterede mod beslaglæggelsen.

NYKØBING FALSTER: Cementen
En borger anmeldte at der lørdag 21.30 samlede sig en del unge i bil, der dyttede og kørte stærkt på Engboulevarden – også kendt som Cementen. Patruljen fik en fornuftig snak med de unge mennesker på Cementen, som lovede at de nok skulle opføre sig ordentligt, både kørselsmæssigt og verbalt.

NYKØBING FALSTER: Røveri
Klokken 03.35, natten til søndag blev en 22-årig mand fra Nykøbing Falster udsat for røveri på en sti i nærheden af Brovejen i Nykøbing Falster. To gerningsmænd holdt den 22-årige om halsen på skift og tvang ham til at udlevere sin pung. Under tumulten blev manden lettere tilskadekommen. Efter røveriet flygtede mændene i en polsk indregistreret Citroen Berlingo med tagboks med bogstaverne PAMR eller lignende på siden.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nykøbing Falster Busserisvej Fredag 01.01 Ukendt
Nykøbing F. Busserisvej Kl. 01.01 Vides endnu ikke

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Nykøbing Guldborgvej Mandag klokken 17.45-19.00 To blev målt til at køre henholdsvis 117 og 118 km/t, hvor hastighedsbegrænsningen er 80 km/t. Det giver et klip i kørekortet til begge
Foto: ABW