Nykøbing Falster Garden har 40 års Jubilæum og holder i den anledning bymarch og reception

Det sammensatte musikkorps af gamle og nye musikanter fra Nyk. F. Tambourkorps og Nyk. F. Garden spiller gennem byen fra kl. 10.30 – 11.30 fra Brandmuseet i Vendersgade. og reception i  Spejderhytte P.M. kl. 12:00 på Møllersvej 4.

Historie:

Nykøbing Falster Garden består af 40 velspillende, friske, musikglade piger og drenge i alderen 10 – 24 år, som udgør et tambourkorps og et brass band.

Nykøbing Falster Garden har ca. 50 arrangementer om året i Danmark, og garden har også optrådt i Norge, Tyskland, Finland, Polen, Ungarn, Spanien, Tjekkiet, Luxemborg og Belgien.

Garden optræder i flotte blå og hvide uniformer. Repertoiret er stort og alsidigt og indeholder populære march- og koncertmelodier for tambourkorps og brass band.

Til byfester, sport/kulturarrangementer, jubilæer, indvielser og til alle festlige lejligheder, hvor arrangøren ønsker et festligt indslag, bestilles garden til at optræde med koncert, tattoo eller musikoptog.

Nykøbing Falster Garden har i 1999 vundet Danmarksmesterskabet for by-garder og gardens tambourmajor Jacob Nielsen er Danmarksmester. Garden har desuden i de senere år hjemtaget en hel del præmier ved forskellige nationale og internationale konkurrencer. Nykøbing Falster Garden – et festligt indslag fra Sydhavsøerne

Hvornår: 13. Maj 10:30 – 11:30

Kilde: Nykøbing Falster Garden

Foto: ABW