FabLab Guldborgsund Hovedbiblioteket Nysted Bibliotek Nørre Alslev Bibliotek Sakskøbing Bibliotek Stubbekøbing Bibliotek Væggerløse Bibliotek

Fra 1. januar 2023 ændrer de deres betjente åbningstider.
Deres seks biblioteker vil fortsat have åbent for selvbetjening (Åbent Bibliotek) alle hverdage mellem kl. 7–20 og weekender mellem 7-18, men tiderne for betjening ændrer sig.

Charlotte Møller, der er leder af Bibliotek & Borgerservice håber, at brugerne vil tage godt imod de nye åbningstider, der er valgt ud fra at tilgodese brugernes forskellige behov.

– I forbindelse med at vi har skulle finde midler til nye funktioner på bibliotekerne, har vi valgt at skære i vores bemandede åbningstid. Det har vi for at kunne fortsætte med at holde arrangementer, læsekredse og tilbud som fx ’book en bibliotekar’ som vi vurderer, skaber mere værdi for borgerne. I Nykøbing har vi valgt at lægge vores ressourcer i hverdagene, for fortsat at kunne understøtte skoler og dagstilbud. For at tilgodese lokalområderne, har vi prioriteret at lokalbibliotekerne fortsat er bemandet alle hverdage. Den første lørdag i måneden har vi bemanding i FabLab og vi vil også fortsætte med at holde arrangementer på lørdage henover hele året – også lokalt, fortæller Charlotte Møller.

Nye betjente åbningstider
Biblioteket i Nykøbing
Mandag kl. 10-18
Tirsdag kl. 10-16
Onsdag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-18
Fredag kl. 10-13
1. lørdag i måneden kl. 10-14

FabLab
1. lørdag i måneden kl. 10-14

Lokalbibliotekerne
Mandag kl. 12-16
Tirsdag kl. 10-14
Onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 14-18
Fredag kl. 10-13

Læs mere her

Foto: ABW