Hør Knud Heller fortælle om livsformernes udvikling og skæbne på jorden
Som biolog kan man ikke undgå at interessere sig for livsformernes udvikling og skæbne på Jorden.

Der har været mange sten på vejen. I 5 uafhængige globale katastrofer forsvandt der hver gang mere end 75% af tidens arter, og de 5 perioder betegnes derfor meget sigende som Jordens 5 udryddelsesperioder.
Nu ser det ud som om den er gal igen, og meget tyder på, at vi ser ind i den 6. masseudryddelse. Hvad var årsagerne til katastroferne, hvem gik det ud over, og hvad kan vi forvente af den kommende 6. periode?

Om Knud Heller
Knud, dr.scient. er født og opvokset i Nykøbing F. Udover at være forsker, har Knud undervist og været videnskabelig konsulent i projektor om dyrevelfærd, dyreanlæg i zoos og naturbevaring samt sagkyndigt vidne i retssager om overtrædelse af dyreværnsloven (i Danmark og i England). Han har desuden skrevet 60 videnskabelige afhandlinger, er forfatter til bogen ”Stress – det biologiske grundlag” (2003, Akademisk Forlag), haft brevkassen ”Natur og Teknik” i nordiske dagblade, skrevet en stor del af opslagene om adfærd i Den Store Danske Encyklopædi (Gyldendal), skrevet kronikker og været med i diverse TV-optrædener.

Det foregår d. 04.04-24 klokken 19-21 på Hovedbiblioteket

Billetter
Billetter koster 25 kr. og er inkl. en tår at drikke. Gratis for unge under 25 og studerende.

Bestil billetter

Kilde

Foto: ABW