Mød den unge, lokale forfatter Sascha Strange
I 2021 udkom Sascha Strange’s første bog, i 2023 kom den næste. Nu er hun klar med et forfatterforedrag om at være en ung grøn forfatter, der kæmper for at tage del i en benhård branche. Hun fortæller om sin allerførste bogrejse igennem forlagsverdenen lige fra første idé, forlagskontrakt og til udgivelse, sammen med de mange valg og bekymringer der følger med en debut. “Mit liv med sygdom” danner rammen for en kronologisk fortælling om, hvorfor hun skriver, og hvad det kræver.

Det er den perfekte mulighed for at få stillet sin nysgerrighed om, hvordan bøger bliver til, og måske er det også lige den motivation, forfatterspirer rundt om har brug for, til selv at tage springet ud i forfatterskab.

Om forfatteren
Sascha Strange, der er født i 2001, har debuteret med bogen “Mit liv med sygdom”, som er en personlig historie om et sygdomsramt liv set fra forfatterens egne øjne. Bogen tager udgangspunkt i de diagnoser og lidelser, forfatteren er stødt på i sit liv.

I 2023 udkom hun med bogen “Slip tankerne fri”, der handler om, hvordan mennesker forholder sig til tabubelagte og svære emner. For hvad sker der egentlig på indersiden af hovedet, og hvorfor snakker vi ikke om det?

De foregår d. 03.02.24 klokken 11:00 – 12:30 på Hovedbiblioteket

Billetter
Arrangementet er gratis, men man skal booke en billet. Biblioteket byder på en kop kaffe/te. Hvis alle billetter ikke er udleveret, kan må få en i døren.

Bestil billet(ter)

Kilde

Foto: ABW