Karina Nørby bliver ny direktør i Guldborgsund Kommune. Hun kommer fra en stilling som Centerchef for Sundhed og Velfærd i Glostrup Kommune.

Byrådet i Guldborgsund Kommune har ansat Karina Nørby i stillingen som ny direktør. Hun har mange års ledelseserfaring fra den offentlige sektor og en solid faglig viden om de store velfærdsområder.

Med ansættelsen af Karina Nørby er der fire medlemmer af direktionen i Guldborgsund Kommune. Borgmester Simon Hansen ser frem til samarbejdet:

”Karina Nørby er en erfaren leder, og samtidig har hun stor viden og indsigt i velfærdsområderne. Hun har nogle spændende bud på, hvordan vi kan arbejde sammen om nye velfærdsløsninger i en tid, hvor borgernes forventningerne til velfærden stiger samtidig med, at kommunerne er presset på både økonomi og arbejdskraft. Jeg er derfor virkelig glad for, at Karina Nørby kommer til Guldborgsund Kommune. Jeg er sikker på, at hun kommer til at bidrage positivt til kommunens udvikling,” siger Simon Hansen.

Karina Nørby er oprindeligt uddannet sygeplejerske. Hun har desuden en kandidatuddannelse i Pædagogisk Psykologi fra Aarhus Universitet og en Master of Public Governance fra Copenhagen Business School. Hun kommer fra en stilling som Centerchef for Sundhed og Velfærd i Glostrup Kommune og har gennem de seneste 10 år været leder i flere kommuner, herunder Faxe Kommune og Bornholms Regionskommune.

Hun glæder sig til at møde og samarbejde med både ledere, medarbejdere, borgere og politikere i Guldborgsund Kommune.

”Vores fælles opgave på velfærdsområderne er meget vigtig nu og i de kommende år, hvor vi sammen skal forme bæredygtige velfærdsløsninger til fremtiden. Det er en stor opgave, som jeg ser frem til at arbejde sammen om. Derudover er jeg tiltrukket af herlighedsværdien i Guldborgsund, og jeg glæder mig til at lære Lolland-Falsters geografi, natur, vand, land og byer at kende. Guldborgsund har det hele, og der sker en spændende udvikling i landsdelen i disse år,” siger hun.

Karina Nørby er 48 år og bor i Haslev med sin mand. Sammen har de to voksne børn. Hun tiltræder stillingen som direktør i Guldborgsund Kommune den 1. december.

Kilde

Foto: ABW