Oplev Benjamin Koppel fortælle om sin anmelderroste roman Annas Sang
Benjamin Koppel tager dig med bag scenen til den anmelderroste roman; Annas Sang. Bogen bygger i høj grad på hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin.

Om romanen
Hannah (romanens hovedperson) vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker som sine brødre, og ender også med at blive optaget på konservatoriet, hvor hun forelsker sig i den unge idealist Aksel. Friheden og lykken synes at være lige indenfor rækkevidde. Men i hendes jødiske familie betyder slægten og traditionerne alt, og da brødrene afviser ægteskabsmæglerens forslag til jødiske brude og gifter sig med danske kvinder, er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?

Annas historie er dramatisk og medrivende. Det er en fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den altovervindende kærlighed.

Under foredraget vises nogle klip, hvor Anna selv sætter ord på sine oplevelser.

Romanen har vundet Læsernes Bogpris 2023.

I dag er det 84 år siden, at det nazistiske Tyskland besatte Danmark.

Det foregår klokken 19.00-21.00 på Hovedbiblioteket d. 09.04.24.

Billetter
Arrangementet koster 50 kr. Billet kan købes via linket her eller på biblioteket. Unge og studerende under 25 år er gratis.

Bestil billetter

Kilde

Foto: ABW