Hør om hjertets sundhed og om, hvordan du bedst passer på det, når hjertelæge og forsker Jannik Pallisgaard kommer på besøg
Med dette foredrag vil du lære at træffe sundere valg i dit daglige liv for at opnå bedre hjertesundhed og generel livskvalitet – du lærer altså at passe bedre på dit hjerte.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man taler om et sundt hjerte, bl.a. kost, tobak- og alkoholforbrug, motion, søvn, nære relationer og venskaver og mental sundhed.

Jannik Pallisgaard fortæller informativt og på en let forståelig måde om de forskellige emner, og giver dig viden og redskaber til at få et sundt hjerte, at undgå hjerteflimmer og dermed opnå bedre livskvalitet.

Fakta om Hjerteflimmer
Op mod 8-10% af alle personer over 80 år lider af forkammerflimmer, også kaldet hjerteflimmer, så det er en meget hyppig sygdom. Forkammerflimmer kan give blodprop i hjernen, hjertesvigt og død, og forkammerflimmer er en hyppig årsag til hospitalsindlæggelser. Traditionelt set har behandlingen af atrieflimren fokuseret på den medicinske behandling af rytmeforstyrrelsen og forebyggelse af slagtilfælde, men forskning har vist, at livsstilsændringer kan have en positiv effekt i både forebyggelse og behandling af atrieflimren.

Om foredragsholderen
Jannik Pallisgaard har mere end 10 års erfaring som hospitalslæge og har en uddannelse som hjertelæge.

Det foregår d. 07.05.24 klokken 19.00-20.30 på Hovedbiblioteket.

Billetter
Arrangementet koster 25 kr. og er gratis for studerende og unge under 25 år. Arrangementet er inkl. en tår at drikke. Billetter kan købes via linket her, på biblioteket eller ved indgangen, såfremt der er flere billetter tilbage (i døren kan betales med MobilePay eller lige penge i kontanter). Billetsalget online lukker 2 timer før arrangementsstart.

Bestil billetter

Kilde

Foto: ABW