Marittima, Porto de Morgan og nu Vinoteque Marittima. 

”Damen” er fra 1958 bygget på Husumer Werft, til at sejle biler og passagerer til Helgoland. Efter flere års tjeneste, bliver hun købt af et spansk rederi, der sejlerde cruise sejlads ved Tenerife og Gran Canaria. Efter en årrække, bliver sejladsen udvidet til også at omfatte Middelhavet, nærmere bestemt Mallorca. I 1993 køber Rederei Bötcher skibet, laver en stor ombygning og omdøber hende til Marittima. Skibet sejler bl. a som ”smørbåd” til Danmark, da dette ophører bliver den nye opgave, som party båd og turistbåd i Trave kanalerne omkring Lübeck og i Østersøen.

Juli 2021 blev Marittima omdøbt til Vinoteque Marittima med ny hjemstavn, Nykøbing Falster.

Hun fungere nu som Vin og Kaffebar, fest lokale og med events hele året rundt.

 

Hvem står bag Vinotequet: 

Vinotequet er en ide opstået af vinhandler Jes Jonigk, fra Marius Mortensens Eftf. Det var aldrig meningen at byens Vinoteque skulle ligge på vandet, det var en ren tilfældighed.

Ejerkredsen er udvidet til 40 investorer i selskabet Marius & Friends, disse ejer selve skibet og med deres investering for øje, er det et ønske at åbne og udvikle Nykøbing F Havn.

Den daglige drift står Marius Mortensens for. I det daglige bedre kendt som Marius ( vinhandlen ) og Thea ( delikatesser, kaffe og The ). Marius og Thea er byens førende med vin, tobak, spiritus, delikatesser, kaffe og et stort the udvalg. Marius Mortensens Eftf er blandt verdens 10 ældste Tobaks og Vinforretninger.

 

Vin, Events og Festlokale 

Vinotequet vil have et stort aktivitets program, der vil året rundt være masser af smagninger, om det er i øl, vin, rom/gin så har vi ekspertisen. Vinotequet i sig selv, byder på et stort udvalg i vine, øl, drinks kaffe og the. Der udover bliver der en masse events, såsom poker / Kasino aftener, svensk skalddyrs buffet på kajen, danse fester, strik og drik…. og og og.

På øverste etage på vinotequet er der indrettet et stort og flot fest lokale, der er plads til 70 gæster og kan lejes til hvilket formål, du nu måtte ønske – om det er fødselsdag, jubilæum, konfirmation, modeshow eller fernisering, så er det kun fantasien der sætter grænsen.

Følg dem på Facebook

Book et bord eller et event – Ring på 54 85 03 55

Vinoteque Marittima ligger til kaj på Ndr. Kajgade / Sandgade, Nykøbing Falster.

Åbningstider

Torsdage fra kl. 16 til kl. 23
Fredage fra kl. 16 til kl. 24
Lørdage fra kl. 16 til kl. 24

Foto ABW