Til efteråret 2024 drager én af Danmarks absolut sjoveste komikere på omfattende danmarksturné med sit nye one man-show: BAD BOY.

“Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert.”

Mick Øgendahl har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år. Han tager publikum med på en rejse, hvor både de store og små spørgsmål bliver vendt. For han forbeholder sig retten til at være forvirret. Så hæng de fine fornemmelser i foyeren og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt SJOVT!

“Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag… Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde.”

Mick Øgendahls nye show som bliver afholdt den 23 og 30 Oktober 2024 i Nykøbing Falster Teater er allerede udsolgt.

Men du kan stadig købe billetter, Mick Øgendahl har nemlig oprettet 2 forestillinger mere i Nykøbing Falster Teater, de 2 ekstra shows kan opleves

d. 3 November 2024 kl. 17:00 eller kl. 20:30

Hvis du ikke fik købt i første omgang, har du chancen nu.

Biletter kan købes på: mickoegendahl.dk

Foto: Pressefoto mickoegendahl.dk