Lantz CPH arbejder med hudpleje, der i samspil med lysterapi skaber dybdegående og langsigtede resultater. De har produceret dette lysapparat med vibration og 3 farver lys. Det kan anvendes i ansigtet og på halsen.

Massagehovedet er specielt designet til ansigt og hals. Massagehovedet kan også lave lette løft af bryn.

Strømlinet design, der passer ergonomisk til hudens overflade, hjælper med at levere energi til hver cm af hudens overflade.

Lysterapi forbedrer cirkulationen og fremmer stofskiftet, detoxer huden, forsinker hudens ældning, reducerer ansigts- og halslinjerne, færre hævelser, virker afslappende, og genopretter hudens elasticitet.

Lysterapi blev opdaget og introduceret af NASA i midten af ​​det 20. århundrede, og målgruppen var astronauter, så de kunne forblive sunde under rumrejser.

Brug af masken er ikke smertefuldt på nogen måde. Massagehovedet opvarmes til 42 grader, inkludere 3 farver lys. Grøn, rød, blå farve lys-massage.

Grønt lys og vibration

Grønt lys kan øge cellemetabolismen. (Cellemetabolisme er summen af de processer der foregår i en celle, og som opretholder liv i cellen). Samtidig optimeres mikrocirkulationen i vævet og tvinger blodcirkulationen helt op i hudoverfladen, for at efterlade den blødere, glattere og mere smidig på hudoverfladen. Grønt lys afhjælper hævelser og ophobninger. Afslutningsvis har resultater vist at effekten af det grønne lys efterlader huden mere udglattet og afbalanceret.

Rødt lys, vibration og varme

Rødt lys kan øge cellernes vitalitet, fremskynde blodcirkulationen, fremme væksten af ​​fibroblast og kollagen. Rødt lys har tydelige effekter på at udglatte fine linjer og rynker, opstramme huden, reducere melanin og ar.

Blåt lys, vibration og EMS

Blåt lys er det koldeste lys, kan fremme syntesen af ​​kollagen, aktivere huden, forbedre cirkulationen, opstramme løs hud, og indsnævre porer. Blåt lys bidrager i høj grad til at forbedre fedtet, og følsom hud.

Du kan læse mere om lysterapi hos Lantz CPH her

Foto: Lantz