Nykøbing Falster Håndbold indtager Europa

Nykøbing Falster Håndbold spiller semifinale mod Dortmund på lørdag kl. 18.00 - Når kampen starter, vil den blive sendt live i 28 forskellige lande - Husk du kan følge pigerne på TV3 Sport.
Nykøbing Falster Håndbold - Indtager Europa

Familieworkshop: Kreer et fint insekthotel

Familieworkshop: Kreer et fint insekthotel
Tag dine børn med til workshop hold 1, og kreer et nyt indretningsklart hus til alverdens insekter. Med fokus på FN's verdensmål og biodiversitet inviterer Guldborgsund Kommune til workshop.

Skoda BørneTour kommer til Nykøbing Falster

Škoda Danmark, Lolland Falster Cykle Klub, Guldborgsund kommune og Danmarks Cykle Union inviterer til Škoda BørneTour i Nykøbning Falster. Kom og få en sjov cykeloplevelse!
Skoda BørneTour kommer til Nykøbing Falster

Groovy koncert på Kulturfabrikken

Groovy koncert på Kulturfabrikken
På scenen kombineres bandets musikalske baggrunde i et farverigt karneval af rytmer, grooves, breaks og melodier, og ud af virvaret strømmer en overvældende lyst til at danse og feste.

Tour de Falster 2023

NFC's venner afholder Tour de Falster for 48. gang og det foregår som sædvanligt Kristi Himmelfartsdag torsdag 18. maj. Starten går løs fra Bangsebroskoven kl. 10.00 lige nord for Nykøbing.
Tour de Falster 2023

Har du prøvet ESCAPE ROOM hos Museum Obscurum?

Har du prøvet ESCAPE ROOM hos Museum Obscurum?
Tør I at prøve kræfter med Museum Obscurums udgave af et escape room i Nykøbing Falster? Her skal I ikke bryde ud af et escape room, men ind på museet! Scenen er sat i Cornelius’ mørke, victorianske lejlighed i hjertet af Nykøbing Falster.

Skolepatruljer indtager atter Tivoli og LEGOLAND

I årtier har landets skolepatruljeelever fået mulighed for at komme en tur i Tivoli eller LEGOLAND som det velfortjente skulderklap, som de unge trafikhelte kan se frem til efter et år med skolepatruljetjeneste - også når det er mørkt og koldt. Den 8.-11. maj indtager over 9.000 elever Tivoli og LEGOLAND.
Skolepatruljer indtager atter Tivoli og LEGOLAND

Kulturnat i Nykøbing Falster 29. september

Kulturnat i Nykøbing Falster 29. September
Her vil der være mulighed for (GRATIS) at indrette en formidlingsstand med f.eks. informations- & konkurrence materiale eller workshop-aktiviteter. Og/eller præsentere et arrangement i byrummet, eksempelvis på Torvet, Lilletorv eller i gågaden, hvor der er plads til events, der kræver mere plads og er publikumsengagerende.

Fuglsang Kunstmuseum - Ring udstilling kan opleves indtil 29. maj

L.A. Ring malede udenfor i al slags vej og hans sjælfulde billeder er skabt i pagt med naturen. Fuglsang Kunstmuseum har i øjeblikket en stor Ring-udstilling med kunstnerens fremragende skildringer af årstidernes gang.
Fuglsang Kunstmuseum - Ring udstilling - Kan opleves indtil 29. Maj